Fietsbeheer.nl
Fietsbeheer foto 1 Fietsbeheer foto 1
Blackrat Software BV heeft het Fietsbeheersysteem ontwikkeld. Blackrat Software BV is in 2006 opgericht door Dieder Timmers.

Dieder Timmers heeft met Blackrat Software BV zich gespecialiseerd in 'niet standaard' web applicatie oplossingen. Of het bijvoorbeeld gaat om geavanceerde CMS-systemen en bijbehorende websites of om een via internet geleverde applicatie voor uw bedrijf, Dieder werkt aan maatwerk waarbij u later zelf op uw manier de inhoud/en werking van de web applicatie kan aanpassen.

In 1996 is Dieder afgestudeerd aan de Universiteit van Twente, richting informatica. In zijn afstudeeronderzoek voor de Mobiele Autonome Robot Twente (MART) heeft hij de product locaties met behulp van videocamera's geimplementeerd.

Na zijn studie is Dieder gaan werken bij Unisource Business Network als Applicatie Specialist om mailservice te ontwikkelen en in te richten. Bij KNP heeft hij daarna het voor het vaste net geavanceerde diensten beheerd en ingericht. En daarna bij KPN Research dieper in de materie gedoken en gewerkt aan open service architecturen waardoor 3e partijen diensten kunnen aanbieden via de infrastructuur van KPN.

Vanaf 2001 is Dieder voor zichzelf begonnen met het bedrijf Vipe waarmee hij op web gebaseerde applicaties voor de eind-klant ontwikkelde zoals: